PAZI, SRNA!

Torek, 07. januar 2020

V nedeljo, 5. januarja nekaj po 12. uri so prometni policisti obravnavali primer nevarne vožnje voznika osebnega avtomobila v Biljenskih gričih, ko je pobegli voznik povzročil neposredno nevarnost za življenje osebe.
Včeraj, 6. januarja popoldan se je pri sečnji lesa v gozdu na Ajdovskem se je poškodoval 30-letni moški. Do nesreče je prišlo pri kleščenju podrtega drevesa, ko ga je prežagana veja udarila v obraz in ga poškodovala.

Policiste so včeraj dopoldan uslužbenci Slovenskih železnic obvestili o prometni nesreči I. kategorije na železniškem prehodu v Solkanu, ko je voznik s tovornim vozilom poškodoval zapornico.

Včeraj popoldan sta bili v prometni nesreči na Ajdovskem udeleženi vozili v prometni nesreči I. kategorije z materialno škodo na cesti v blizu naselja Planina (v smeri vasi Gaberje) na Ajdovskem.


V prometni nesreči II. kategorije na Ajdovskem se je včeraj v zgodnjem popoldnevu lažje poškodovana 31-letna voznica osebnega avtomobila.

Tolminski policisti so včeraj popoldan obravnavali prometno nesrečo I. kategorije, ko je s tovornega vozila po glavni cesti iz Tolmina proti Peršetom na osebno vozilo padel kos ledu in poškodoval vetrobransko steklo avtomobila. Led je poškodoval tudi pokrov motorja avtomobila. Voznik tovornega vozila pa je odpeljal naprej proti Peršetom.

Policisti PP Tolmin so včeraj popoldan, na lokalni cesti Tolminski Lom - Most na Soči obravnavali povoženje srne s strani voznika osebnega avtomobila. Za poginulo žival je poskrbel član lovske družine iz Mosta na Soči.

Včeraj zvečer so srno povozili tudi na Gradišču nad Vipavo s strani voznika osebnega avtomobila. Po trčenju z vozilom je srna na kraju poginila, na vozilu pa je nastala zgolj materialna škoda.

Včeraj so policiste obvestili tudi o poškodovanju parkiranega vozila v prednovoletnem času na Goriškem.

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sreda
12.08.2020
20°C / 33°C
četrtek
13.08.2020
19°C / 32°C
petek
14.08.2020
19°C / 31°C