POŠKODBE SMUČARJEV KOT PO TEKOČEM TRAKU

Ponedeljek, 03. februar 2020

V soboto, 1. februarja ob 13.38 uri, so policisti obravnavali nesrečo na smučišču Kanin (Občina Bovec), kjer je med smuko padel in se lažje poškodoval 52–letni smučar, državljan Srbije. Slednji je bil po nesreči odpeljan na italijansko stran smučišča, kjer so ga prevzeli in oskrbeli italijanski reševalci in ga odpeljali v bližnje mesto Tolmeč (italijansko: Tolmezzo). Policisti so tujo krivdo izključili.
 
- Prav tako so policisti naslednjega dne oz. včeraj, 2. februarja, na smučišču Kanin obravnavali še tri smučarske nesreče, v katerih so se lažje poškodovali tuji državljani.
 
 - Pri smučanju na obračalni postaji Skripi v varovalno mrežo zaletela in posledično padla 21–letna smučarka, državljanka Češke. Češka smučarka se je pri tem lažje poškodovala (udarec v desno stegno).
 
- Prav tako se je včeraj ob 11.55 uri izven urejenih prog poškodoval 13-letni smučar – otrok, državljan Italije, ki je smučal v skupini še ostalih šestih v spremstvu učitelja smučanja. Pri padcu si je z robnikom smučke poškodoval oz. porezal levo koleno. Poškodovanega otroka so zatem odpeljali na italijansko stran smučišča, kjer so ga oskrbeli.
 
- Nedolgo zatem oz. ob 12.30 uri pa se je na smučišču Skripi poškodovala 66–letna smučarka, državljanka Velike Britanije; nesreča je povezana s pomanjkanjem znanja smučanja. Britanka se je lažje poškodovala (utrpela je odrgnine na obrazu) in ji je bila kasneje nudena zdravniška oskrba v
prostorih zgornje postaje na Kaninu


Obravnavani primeri vlomov v parkirana tovorna vozila v Šempetru pri Gorici
 
Policiste OKC PU Nova Gorica so včeraj, 2. februarja ob 13.59 uri,obvestilo o vlomu oz. poskusih vloma v več parkiranih tovornih vozil v Šempetru pri Gorici (ulica Polje). Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja kaznivega dejanja so policisti PP Nova Gorica med drugim ugotovili, da je
neznani storilec na petih vlečnih vozilih poškodoval ključavnico na desnih sovoznikovih vratih,
vendar v kabino vozila ni vstopil. Na preostalih treh vlečnih vozilih pa je  poškodoval ključavnice,
vstopil v kabino vlečnih vozil in iz enega vozila ukradel plačilne kartice.
 
Tatvina avtoradijev iz osebnega vozila na Goriškem
 
Policiste OKC PU Nova Gorica so danes, 3. februarja ob 4.52 uri, obvestili, da je neznanec tekom noči iz osebnega avtomobila znamke Audi, ki je bil parkiran pred enim od stanovanjskih blokov v Novi Gorici, ukradel dva avtoradia in pripadajočo opremo (ojačevalec in zvočnik) v skupni vrednosti približno 200 evrov.

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sreda
22.09.2021
11°C / 23°C
četrtek
23.09.2021
12°C / 22°C
petek
24.09.2021
11°C / 21°C