PADEC S STREHE, KRAJA TORBICE IN PROMETNE NESREČE

Petek, 07. februar 2020

Med popravilom strehe gospodarskega objekta v Idrijskih Krnicah se je padel in se poškodoval 40-letni občan

Včeraj, 6. februarja ob 15.28, je bila Policija obveščena o delovni nezgodi na območju naselja Idrijske Krnice (Občina Idrija), kjer se je pri delu na strehi poškodoval 40-letin občan. Med popravilom strehe gospodarskega poslopja mu je zdrsnilo in je posledično padel na travnato površino z višine približno 6 metrov ter krajši čas obležal v nezavesti. Kasneje so ga na kraju oskrbeli reševalci NMP ZD Idrija, nato pa so poškodovanca v Idriji prevzeli člani dežurne ekipe Helikopterske nujne medicinske pomoči z Brnika in ga z vojaškim helikopterjem odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center.


Prometna nesreča II. kategorije v Novi Gorici zaradi neprimerne hitrosti in vožnje pod vplivom alkohola 51-letnega voznika avtomobila

Policisti Postaje prometne policije Nova Gorica so včeraj, 6. februarja ob 18.03 uri, obravnavali prometno nesrečo II. kategorije v Novi Gorici, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili, ena oseba je bil poškodovana.  51-letni povzročitelj prometne nesreče, za katerega se je kasneje izkazalo, da je vozil tudi pod vplivom alkohola, je bil v nesreči predvidoma lažje poškodovan (utrpel je udarec v nogo), druga udeleženka prometne nezgode ni bila poškodovana.


Prometna  nesreča  I.  kategorije  v  Rožni  Dolini  pri Novi Gorici zaradi
nepravilnega premika z vozilom

Prometni  policisti  so  včeraj,  6.  februarja  ob  13.23, obravnavali tudi prometno  nesrečo  I.  kategorije v Rožni Dolini pri Novi Gorici z udeležbo dveh  osebnih  avtomobilov.  Na  kraju  je bilo ugotovljeno, da je prometno nesrečo  povzročila 46–letna voznica, ki je z vozilom zapeljala vzvratno iz parkirnega  boksa  in  z  zadnjim  desnim  delom  trčila v levi bok drugega avtomobila,  ki  ga  je  vozila  36-letna  voznica. 


Iz poslovnih prostorov trgovine v Vipavi neznanec ukradel žensko torbico

Policisti  PP  Ajdovščina so včeraj, 6. februarja ob 12.35, obravnavali tatvino  ženske  torbice  v pisarno ene od trgovin v Vipavi. S tem  nezakonitim dejanjem je bila oškodovanki povzročena materialna škoda v višini  približno 500 evrov.

Obravnavani primer s področja prepovedanih drog na Goriškem

Policisti  PP  Nova  Gorica  so  včeraj,  6. februarja ob 12.45, v Novi Gorici  mladoletniku  v postopku zasegli PVC vrečko z delci posušene zelene rastline,  za  katere  obstaja sum, da gre za prepovedano drogo (konoplja). Omenjene  delce  posušene rastline so policisti poslali v nadaljnjo analizo in če bo slednja potrdila, da gre v navedenem primeru za prepovedano drogo, bodo zoper mladoletnika podali obdolžilni predlog na okrajno sodišče zaradi kršitve določil Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
03.08.2020
21°C / 27°C
torek
04.08.2020
18°C / 26°C
sreda
05.08.2020
16°C / 28°C