POŠKODOVANJE AVTOMOBILOV IN DIVJADI

Četrtek, 20. februar 2020
Na Goriškem je včeraj dopoldan iz skladišča gostinskega lokala v središču Nove Gorice neznanec ukradel prenosna telefona in gotovino.

Včeraj zvečer so prometni policisti obravnavali poškodbo osebnega avtomobila na parkirnem prostoru v Vrtojbi, ko je 
neznani voznik manjšega tovornega avtomobila bele barve s sivo cerado pri obračanju z zadnjim delom trčil v osebno vozilo. 

Včeraj so poškodbo parkiranega osebnega vozila obravnavali tudi ajdovski policisti. Neznanec se je 6. februarja popoldan znesel nad osebnim avtomobilom parkiranem na parkirišču Vipavske ceste v Ajdovščini, blizu trgovskega centra. Z neznanim ostrim predmetom je podrsal lak na prednjih levih vratih vozila in odšel v neznano. S tem pa oškodovanki povzročil materialno škodo v višini približno 500 evrov. 

Na Prvomajski ulici v Novi Gorici so včeraj vlomili v osebno vozilo. Nepridiprav je odprl pokrov motorja in ukradel akumulator, iz prtljažnika pa je odtujil škatlo z orodjem. 

Včeraj zvečer je voznik osebnega avtomobila na regionalni cesti iz Dombrave proti Prvačina povozil srno. 

Že v torek, 18. februarja, pa je voznik osebnega vozila na glavni cesti Kobarid – Tolmin (izven naselja Idrsko) povozil jelena, ki je po trčenju zbežal v bližnji gozd. 

Tudi tokrat policisti PU Nova Gorica opozarjajo, da se tovrstne nesreče pogosto dogajajo v večernih urah oz. jutranjih urah, zato velja opozorilo vsem udeležencem v cestnem prometu, da na krajih oz. odsekih, ki so
opremljeni z ustrezno prometno signalizacijo oz. znaki, ki opozarjajo na možen prehod divjadi čez cesto in tam, kjer so opazili divjad ali kjer cesta poteka mimo ali skozi gozdove ter travnate površine, vozijo še posebej previdno in s primerno hitrostjo.

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!



Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
06.04.2020
4°C / 21°C
torek
07.04.2020
5°C / 21°C
sreda
08.04.2020
5°C / 21°C