IZPOSTAVLJENA PARKIRANA VOZILA!

Četrtek, 26. marec 2020

Idrijski policisti so včeraj pod večer v Idriji pri kontroli cestnega prometa iz prometa izločili hujšega kršitelja cestnoprometnih predpisov, 32-letnega voznika osebnega avtomobila, in mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje.

Včeraj popoldan se je pripetila prometna nesreča I. kategorije z materialno škodo v križišču Delpinove in Prešernove ulice v Novi Gorici z udeleženo dveh osebnih vozil.

67-letni voznik avtomobila je vozil po Prešernovi ulici in v križišču zavijal
desno (proti Trubarjevi ulici). V tistem trenutku je iz Trubarjeve ulice v
smeri Erjavčeve ulice pripeljal 42-letni voznik osebnega vozila. Ker
67-letni voznik ni vozil po svojem desnem smernem vozišču, je s prednjim
levim delom svojega osebnega vozila trčil v zadnji levi del drugega
avtomobila. V prometni nezgodi nihče ni bil poškodovan. V nadaljevanju
postopka je bilo še ugotovljeno, da je 67-letni povzročitelj prometne
nezgode vozil osebno vozilo, kateremu je pretekla veljavnost prometnega
dovoljenja in veljavnost zavarovanja njegovega vozila.

Idrijski policisti so včeraj dopoldan obravnavali trčenje z divjadjo na območju naselja Cerkno, po katerem je na vozilu nastala majhna materialna škoda.

Ajdovski policisti so včeraj dopoldan obravnavali tatvino registrskih tablic z osebnega avtomobila v Ajdovščini. Neznanec je odtujil registrski tablici z avtomobila znamke Fiat, ki je bil zadnje dni parkiran na parkirišču (v neposredni bližini avtobusne postaje) v Ajdovščini. S tem je lastnika oškodoval za 50 evrov.

Včeraj popoldan so policiste obvestili, da se je na delovišču v Velikih Žabljah (Občina Ajdovščina) naprej samo premaknilo parkirano službeno vozilo znamke Peugeot in trčilo v bližnje drevo ter si ob tem poškodovalo prednji levi del.

Policiste so včeraj zvečer obvestili o poškodovanju osebnega avtomobila znamke Toyota na parkirišču pri večjem trgovskem centru v Novi Gorici (Prvomajska ulica). Na prednji del pravilno parkiranega vozila se je zaradi močnega vetra zvrnil reklamni pano z razstavljenimi tlakovci, ki se je nahajal na pločniku pred omenjenim avtomobilom. Na vozilu je nastala
materialna škoda.


 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
26.05.2020
10°C / 24°C
sreda
27.05.2020
8°C / 24°C
četrtek
28.05.2020
10°C / 23°C