POŽAR IN POVOŽENE ŽIVALI

Torek, 31. marec 2020
Ajdovski policisti so včeraj obravnavali sum kaznivega dejanja zatajitve v Ajdovščini. Neznanec je 13. marca zjutraj v reži bančnega avtomata našel in si prilastil pozabljeno gotovino, ki jo pred tem dvignila oškodovanka. S tem pa oškodovanki povzročil škodo v višini 200 evrov. 

Novogoriške policiste so včeraj ob 21.12 uri, obvestili o požaru podstrešja gospodarskega objekta oz. skednja v velikosti 8 x 10 metrov v naselju Poreče (Občina Vipava). V požaru je delno zgorelo ostrešje in deske v omenjenem skednju. Zaradi požara je na objektu nastala večja materialna škoda. Kasneje so požar dokončno pogasili gasilci PGD Vipava in Podnanos, ki so nato poškodovan del strehe odstranili in zaščitili s ponjavo. 

Ajdovski policisti so včeraj obravnavali tatvino denarnice v trgovini v Ajdovščini. Neznanec je v soboto, 28. marca, oškodovanki v trgovini odvzel in neznano kam odnesel denarnico z vsebino (poleg osebnih dokumentov in bančnih kartic tudi nekaj gotovine). Nepridiprav je nato včeraj z odtujeno bančno kartico skušal dvigovati gotovino na enem od bančnih avtomatov na Ajdovskem, a mu ni uspelo. Oškodovanki je povzročil približno sto evrov škode.
Včeraj po 19. uri so policiste obvestili o povoženi srni na območju Cola. Po trčenju je
na osebnem avtomobilu nastala materialna škoda; srna pa je zbežala v neznano. 

Povoženo divjad so včeraj zvečer obravnavali tudi na glavni cesti od Tolmina proti Peršetom. Med vožnjo je voznici pred vozilo z desne pritekel zajec. Voznica se mu ni mogla izogniti in ga je zadela s prednjim desnim delom odbijača. Po trčenju je zajec stekel naprej, na vozilu pa je nastala materialna škoda. 

Povoženo divjad pa so policisti obravnavali tudi danes zjutraj. Na cesti Gozd - Col (Občina Ajdovščina) je srna po trčenju zbežala, na osebnem vozilu pa je nastala materialna škoda (poškodba prednjega dela vozila). 

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
25.05.2020
9°C / 23°C
torek
26.05.2020
10°C / 23°C
sreda
27.05.2020
9°C / 26°C