NEPRIDIPRAVI

Torek, 12. maj 2020

Na Ajdovskem se je danes med delom poškodoval mlajši delavec, ko mu je pri čiščenju tovornega vozila (hruška) na levo roko padel kos posušenega oz. strjenega betona in mu jo poškodoval. Oskrbeli so ga v ZD Ajdovščina in ga nato odpeljali na nadaljnji pregled v šempetrsko bolnišnico.

Idrijski policisti so včeraj zjutraj obravnavali vlom v poslovne prostore trgovine v Idriji. Neznani storilci so v zadnjih dneh iz razstavne omare odvzeli pet novih mobilnih telefonov v skupni vrednosti približno 2.000 evrov.

Včeraj zjutraj je neznanec v Novi Gorici skušal vlomiti v trgovino (Rejčeva ulica). S pomočjo neznanega predmeta je najprej poskušal vlomiti zaklenjena vhodna vrata in zatem še zadnja stranska vrata, a mu ni uspelo, tako je kraj zapustil in odšel v neznano.

Tolminski policisti so včeraj popoldan obravnavali prometno nesrečo I. kategorije na glavni cesti Kobarid – Tolmin na Volarski ravnini z udeležbo voznika osebnega avtomobila. Ta je z neprilagojeno hitrostjo peljal iz smeri naselja Kamno proti Peršetom. Ko je iz desnega preglednega ovinka pripeljal na ravni del vozišča je vozilo začelo zanašati, zaletel se je v obcestno tablo na nasprotni strani vozišča, da je vozilo drselo po travniku še približno 76 metrov. V prometni nezgodi ni bil poškodovan, a je prejel plačilni nalog. 

Včeraj popoldan so policiste obvestili o poškodovanem osebnem avtomobilu na parkirišču večjega nakupovalnega centra v Novi Gorici (ulica Cesta 25. junija). Neznanec je z ostrim neznanim predmetom poškodoval vozilo po desnem bočnem delu in s tem oškodovanki povzročil za približno tisoč evrov materialne škode. Po predlogu za pregon navedenega kaznivega dejanja, bodo novogoriški policisti podali kazensko ovadbo. 

Prav tako so policisti včeraj zjutraj obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila znamke Opel v Solkanu. Neznanec je ponoči razbil prednje vetrobransko steklo vozila in s tem lastniku vozila povzročil za približno tisoč evrov materialne škode. Po zaključku preiskave bodo policisti podali kazensko ovadbo na Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Danes dopoldan so policiste obvestili, da se na koncu Velikih korit blizu vasi Soča (Občina Bovec), kjer je v reki Soči postavljena fizična ovira (mreža), nahaja truplo. Policija je potrdila, da gre za truplo pogrešanega 23-letnega državljana Poljske. Bovški policisti pa bodo po zaključku preiskave o vseh ugotovljenih dejstvih s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

četrtek
24.09.2020
16°C / 22°C
petek
25.09.2020
15°C / 24°C
sobota
26.09.2020
18°C / 23°C