TRK V DREVO!

Torek, 07. julij 2020
Včeraj popoldan so novogoriški policisti obravnavali vlom v eno od trgovin v Šempetru pri Gorici. Po sedaj zbranih podatkih je neznani storilec  v času med 26. junijem in prijavo policistom vstopil na zaprto in ograjeno dvorišče večje trgovine in odvzel več različnih  predmetov  (kopalniška  kanalete, kopalniške pipe s tušem, večje število parapropustnih folij za strehe) ter po storjenem kaznivem dejanju z odtujenimi predmeti odšel v neznano. 

Včeraj popoldan se je prometna nesreča I. kategorije z materialno škodo pripetila v naselju Batuje (Občina Ajdovščina). Policisti so ugotovili, da je 26-letni voznik osebnega avtomobila vozil po lokalni cesti Batuje - Preserje in v križišču z regionalno cesto zavijal desno na prednostno cesto proti naselju Selo, pri vključevanju pa izsilil prednost 55- letnemu vozniku osebnega avtomobila, ki je tedaj pripeljal iz smeri naselja Selo in je pri talni označbi (ločilna neprekinjena črta), pred križiščem začel prehitevati pred njim vozečega 32–letnega voznika kmetijskega traktorja s pripetim kmetijskim priključkom. Med osebnimi vozili je prišlo do trčenja, nihče od udeleženih voznikov pa v nezgodi ni bil poškodovan. 26-letniku so izdali plačilni nalog (vključevanje v cestni promet, kršitev 56. člena ZPrCP), ukrepali pa so tudi zoper 55-letnika zaradi kršitve prometne zakonodaje (prometna signalizacija, kršitev 98. člena ZPrCP).
Včeraj popoldan se je prometna  nesreča I. kategorije dogodila blizu naselja Vojsko (Občina Idrija). 76-letna voznica osebnega avtomobila je peljala iz Idrije proti naselju Vojsko. Približno pol kilometra pred vasjo je v nasprotni smeri pripeljalo tovorno vozilo z naloženo hlodovino. Voznica je med srečevanjem s tovornim vozilom zapeljala preveč desno na neutrjeno bankino in posledično trčila v drevo  oz.  PTT  drog. Voznica ni bila poškodovana, a je zaradi kršitve prometne zakonodaje prejela plačilni nalog.


Včeraj popoldan so novogoriški policisti obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila znamke  VW s strani neznanega vozila, ki je bilo parkirano na parkirnem prostoru na območju Šempetra pri
Gorici (blizu tamkajšnje bolnišnice) in primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sobota
15.08.2020
18°C / 32°C
nedelja
16.08.2020
18°C / 32°C
ponedeljek
17.08.2020
18°C / 29°C