V TOLMINSKIH KORITIH PADEL IN SI POŠKODOVAL GLAVO STAREJŠI POHODNIK

Sreda, 01. september 2021

V Tolminskih koritih je včeraj padel in se poškodoval starejši pohodnik. Omenjeni moški je pri  vzponu  nazaj  proti vstopno-izstopni  točki po nekaj metrih hoje hodil preveč levo ob poti, kjer  mu  je  zdrsnilo.  Pri  tem se je približno sedem metrov skotalil po strmem klancu navzdol in si pri tem poškodoval  glavo. 82-letnega moškega so z reševalnim  vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v splošno bolnišnico v Šempeter  pri  Gorici.  

Danes sta bili v prometni nesreči I. kategorije na hitri cesti pri Podnanosu udeleženi dve osebni vozili.  Na  omenjeni cesti je zaradi okvare osebnega vozila prišlo do zgostitve  prometa.  Do trčenja omenjenih vozil je prišlo zaradi prekratke  varnostne  razdalje. V prometni nezgodi nihče od udeležencev ni bil poškodovan.  

V prometni nezgodi na Cerkljanskem pa je bila danes poškodovana starejša peška. Med obračanjem in vožnji vzvratno jo je zadel avtobus. Slednja je posledično padla  po  tleh  in  se  predvidoma  huje  poškodovala. Odpeljana je bila na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center.

V  prometni  nesreči I. kategorije izven naselja Ajdovščina je bil včeraj ob 16.42 uri udeležen voznik avtomobila s pripetim lahkim priklopnikom. Slednji je vozil iz Ajdovščine proti Vipavi, v bližini Dolge Poljane pa je z vozilom trčil v sredinsko betonsko zaščitno ograjo in obstal na voznem pasu. Voznik v prometni nezgodi ni bil telesno poškodovan, drugi  udeleženci pa niso bili  ogroženi.  V  nadaljevanju  postopka  so  mu policisti  odredili  preizkus alkoholiziranosti in rezultat je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola, zato mu je bilo začasno  odvzeto  vozniško  dovoljenje.

Vožnjo pod vplivom alkohola pa so policisti včeraj ugotovili tudi pri 74. letnem vozniku osebnega avtomobila v Solkanu. Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja in začasno odvzeto vozniško dovoljenje.

Policisti  PP  Ajdovščina  so  v  ponedeljek,  30. avgusta v večernih urah obravnavali  prometno nesrečo I. kategorije na območju naselja Gradišče pri Vipavi  (Občina  Vipava)  v  kateri  je  bil udeležen  voznik osebnega avtomobila. Ugotovljeno je bilo,   da   je  voznik  osebnega  avtomobila zaradi neprimerne  hitrosti  z  vozilom  zapeljal  izven  vozišča. Tudi ta voznik je vozil pod vplivom alkohola.

Včeraj popoldne je neznani storilec s pomočjo neznanega predmeta vlomil v stanovanjsko hišo na Goriškem. Nepridiprav je pri tem našel in si prilastil različne predmete (ročne ure in prstane).   

Še ena tatvina se je pripetila. Policisti  PP  Nova  Gorica  so  včeraj popoldne, obravnavali tatvino  stekla  iz  vzvratnega  ogledala na osebnem avtomobilu, ki je bilo parkirano  na  parkirnem  prostoru na območju Šempetra pri Gorici. Neznani storilec je iz parkiranega osebnega   vozila  znamke  Audi  odtujil  steklo  vzvratnega  ogledala na sovoznikovih vratih in s tem nezakonitim ravnanjem oškodovancu povzročil za približno  sto  evrov materialne  škode.  

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sreda
22.09.2021
11°C / 23°C
četrtek
23.09.2021
12°C / 22°C
petek
24.09.2021
11°C / 21°C