Z AVTOMOBILOM TRČIL V BETONSKO ZAŠČITNO OGRAJO

Ponedeljek, 15. november 2021

Policisti  PP  Ajdovščina  so  v  soboto obravnavali vlom v stanovanjsko  hišo  na območju Ajdovščine. Neznani  storilec je v  času krajše odsotnosti  stanovalcev vlomil  in  si  prilastil  zlatnino. Lastnike je oškodoval  za približno 600 evrov.

Policisti  PP  Bovec  so  v  soboto obravnavali nezgodo  v  cestnem  prometu  na  območju vasi Soča (Občina Bovec), kjer je voznica osebnega avtomobila zapeljala z vozišča. 70-letna  voznica  je vozila po klancu navzdol.  Takrat  je  iz  nasprotne  smeri  pripeljal drugi voznik osebnega avtomobila. Voznica se je umaknila desno in zapeljala preko oba vozišča po travniku navzdol približno 20 metrov, kjer se je  vozilo  na  brežini  zaustavilo.  Voznica ni bila poškodovana.  

Včeraj so bili obveščeni o prometni nesreči  izven  Solkana, v  kateri  je bilo udeleženo osebno vozilo. 21-letni voznik začetnik je vozil po glavni cesti iz naselja  Plave  proti Solkanu. Med vožnjo je pripeljal po  klancu  navzgor  v  desni  nepregledni  ovinek  in zaradi neprilagojene hitrosti  izgubil  nadzor  nad  vozilom ter trčil v betonski del zaščitne  ograje.  V  prometni nesreči voznik ni bil poškodovan, nastala je materialna  škoda.

Policisti  so v soboto na območju Tolmina ustavili  22–letnega  voznika osebnega vozila in mu  odredili  preizkus  alkoholiziranosti.  Rezultat  odrejenega  preizkusa  je pokazal,  da  je bil voznik pod vplivom alkohola (0,92 miligrama alkohola v litru  izdihanega  zraka).  

Prav tako so policisti v soboto na Tolminskem  imeli v postopku 43-letnega voznika avtomobila. Tudi njemu je rezultat  odrejenega  preizkusa  alkoholiziranosti  pokazal, da je bil pod vplivom  alkohola  (0,98 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka).

Danes so bili obveščeni o povoženju srnjaka na Tolminskem, med naseljema  Drobočnik  in  Gorenji  Log.
 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

četrtek
09.12.2021
2°C / 5°C
petek
10.12.2021
-2°C / 8°C
sobota
11.12.2021
3°C / 10°C