V TRGOVINI KRADEL KONJAK

Petek, 21. januar 2022

Včeraj so policiste v Nova Gorici obvestili o vlomu skozi vhodna vrata trgovine v Šempetru pri Gorici. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec včeraj v nočnem času vlomil omenjena drsna vhodna vrata in vstopil v notranjost objekta. Storilec je skušal vlomiti v kovinski trezor, vendar je nato od dejanja odstopil. Kasneje je vlomil v avtomat za tople napitke in si prilastil nekaj drobiža, prav tako je s prodajnih polic odvzel več škatel z baterijskim orodjem, prav tako je bil odtujen mobilni telefon. Storilec je z odtujenimi predmeti odšel neznano kam, po prvih ocenah je bila gospodarski družbi povzročena materialna škoda za približno tisoč evrov.

Včeraj so policisti PP Nova Gorica obravnavali tatvino alkoholne pijače v eni od trgovin v Novi Gorici. Ugotovljeno je bilo, da je zaenkrat še neznani moški v sredo, 19. januarja v dopoldanskih urah, v omenjeni trgovini ponovno odtujil alkoholno pijačo (konjak) v vrednost 180 evrov; slednji je pred tem izvršil že več tatvin pijač.

Včeraj so policisti bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v večji trgovini na območju Nove Gorice, kjer se je 29-letni kršitelj nedostojno vedel do strank v omenjeni prodajalni in s takšnim vedenjem pri njih povzročal občutek strahu, ponižanosti in ogroženosti. Storilcu je bila izdana kazen.

Včeraj so bili policisti obveščeni, da je voznik osebnega avtomobila na cesti na območju Ušnika (Občina Tolmin) zadel divjad (srna), ki je po trku z vozilom s kraja zbežala neznano kam. Na vozilu je nastala materialna škoda.

Danes so policisti PP Nova Gorica obravnavali vlom v osebni avtomobil v Vrtojbi. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec tekom noči vlomil v avtomobil z razbitjem stekla na voznikovih vratih, ki je parkiran na dvorišču ene od stanovanjskih hiš v omenjenem naselju. Storilec je iz vozila odvzel platneno torbico z vsebino in jo zatem nedaleč stran odvrgel ne da bi si karkoli prilastil.

Prav tako so bili policisti danes obveščeni o vlomu še v drugo osebno vozilo, ki je bilo parkirano na dvorišču stanovanjske hiše v Vrtojbi. Tudi v navedenem primeru je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec v nočnem času vlomil v avtomobil z razbitjem stekla na voznikovih vratih. Storilec je iz vozila ukradel denarnici z vsebino. Neznani storilec je po izvršenem kaznivem dejanju danes v zgodnjih jutranjih urah z eno od ukradenih plačilnih kartic na različnih mestih opravil več transakcij.

Včeraj je bila Policija obveščena o poškodovanju osebnega avtomobila v Vrtojbi. Na kraju so policisti PP Nova Gorica ugotovili, da je moški včeraj popoldne pristopil do avtomobila, ki je bil parkiran na parkirišču za gostinskim objektom v omenjenem naselju in z neznanim ostrim predmetom poškodoval oz. prerezal prednjo in zadnjo desno pnevmatiko. Pri izvršitvi navedenega kaznivega dejanja je bil osumljenec tudi zaloten. S tem dejanjem je osumljenec lastnika vozila oškodoval za približno 400 evrov.

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
23.05.2022
16°C / 30°C
torek
24.05.2022
15°C / 28°C
sreda
25.05.2022
14°C / 28°C