V JARKU OBSTALA HUJE POŠKODOVANA

Torek, 17. maj 2022

 V nedeljo v večernih urah, so policisti obravnavali vlom v osebni avtomobil na območju Podsabotina. Neznanec je razbil okno na parkiranem osebnem avtomobilu in nato iz vozila odtujil denarnico z vsebino. Za storilcem se je izgubila vsaka sled, Okoliščine pa policija še preiskuje.

Policisti so včeraj zjutraj, obravnavali poškodovanje vhodnih vrat trgovine v Novi Gorici. Neznani storilec je med vikendom poškodoval avtomatska drsna vhodna vrata glavnega vhoda vetrolova trgovine. Policist primer preiskujejo v smeri suma kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari.

Včeraj zgodaj popoldne, so policisti obravnavali tatvino satnic z medom iz čebelnjaka pred stanovanjsko hišo na območju naselja Vogrsko. Neznanec je iz čebelnjaka oz. panjev pobral 35 kosov satnic z medom in polovici čebelje družine in povzročil za 1.100 evrov materialne škode. Policisti bodo po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na Državno tožilstvo.

Včeraj popoldne je bila Policija obveščena o prometni nesreči na odseku hitre ceste med Vipavo in Ajdovščina, kjer je osebno vozilo trčilo v obcestno ograjo. Voznik med vožnjo ni vozil po sredini prometnega pasu, temveč je z vozilom zapeljal desno proti zaščitni ograji in čelno trčil v varovalno ograjo. Po trčenju je njegovo vozilo odbilo na prehitevalni pas. V prometni nesreči voznik  ni bil poškodovan, nastala je materialna škoda na prometni signalizaciji in osebnem vozilu. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Včeraj so policiste obvestili tudi o prometni nesreči na cesti izven naselja Ajševica v kateri je bila huje poškodovana voznica osebnega avtomobila. Na smernem vozišču voznica ni vozila po desni strani smernega vozišča na takšni oddaljenosti od njegovega roba, da bi promet potekal varno in neovirano. Z vozilom je zapeljala v desno izven vozišča v obcestni jarek in se po nekaj deset metrih ustavila. Kasneje ji je bila nudena zdravniška pomoč v splošni bolnišnici v Šempetru pri Gorici, kjer je bilo ugotovljeno, da je v nezgodi utrpela hude telesne poškodbe. Zoper voznico so uvedli prekrškovni postopek.

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
27.06.2022
17°C / 32°C
torek
28.06.2022
16°C / 35°C
sreda
29.06.2022
18°C / 36°C