PRI SPUSTU S SLAPA BOKA SE JE POŠKODOVALA POHODNICA

Ponedeljek, 13. junij 2022

Včeraj je bila Policija obveščena, da se je med hojo oz. pri spustu s slapa Boka (Občina Bovec) poškodovala 59–letna pohodnica (sum zloma golenice). Na kraj nezgode so bili poleg bovških policistov napoteni tudi reševalci GRS Bovec, ki so poškodovanko na kraju oskrbeli, kasneje pa so reševalci s helikopterjem prepeljali do letališča v Bovcu. Tam so jo v nadaljnjo oskrbo prevzeli reševalci NMP ZD Tolmin in odpeljali na nadaljnje zdravljenje v splošno bolnišnico v Šempeter pri Gorici.

Policisti   PP   Tolmin   so   včeraj  popoldne  obravnavali poškodovanje  kombija  znamke VW  Transporter, nemških registrskih številk, ki  je  bil  parkiran  na makadamskem izogibališču blizu naselja Klavže, ob regionalni  cesti Bača pri Modreju – Klavže (Občina Tolmin). Neznani  storilec je z neznanim predmetom poškodoval oz. Razbil steklo  na  prednjih  desnih  vratih vozila, iz notranjosti pa ni ničesar  odtujil. Zaradi omenjenega kaznivega dejanja je nastala materialna škoda  za  okoli  250  evrov.

Včeraj so policiste OKC PU Nova Gorica obvestili o vlomu v parkirano osebno vozilo v neposredni bližini kampa v naselju Gabrje (Občina  Tolmin).  Po prvih zbranih podatkih je neznani storilec z neznanim predmetom  razbil  steklo  na  zadnjih  desnih  vozila  in  iz  notranjosti avtomobila  ukradel  žensko  torbico z vsebino (v njej je oškodovanka imela poleg  osebnih  dokumentov tudi bančne kartice in druge predmete).

Včeraj so policisti obravnavali prometno nesrečo z  materialno škodo na hitri cesti H4 med Vrtojbo in Vipavo. Z ogledom kraja prometne nezgode so policisti ugotovili, da je  39–letni  voznik avtobusa, državljan Severne Makedonije, vozil po hitri cesti  izven  naselja  Budanje,  iz Ajdovščine proti Vipavi. Na ravnem delu ceste  je pričel prehitevati pred seboj vozečega motorista, čeprav  ga  je  v  tistem času po prehitevalnem pasu že prehiteval 60–letni voznik  osebnega avtomobila, državljan Ukrajine. Pri tem je 39-letni voznik z  zadnjim  levim  bočnim  delom  avtobusa  trčil v desni del avtomobila. V prometni  nezgodi  je  nastala  materialna  škoda, nihče ni bil poškodovan.
 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
27.06.2022
17°C / 32°C
torek
28.06.2022
16°C / 35°C
sreda
29.06.2022
18°C / 36°C