VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA

Torek, 17. januar 2023

Včeraj zvečer so prometni policisti v Novi Gorici ustavili starejšega voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola (0.69 mg/l alkohola v izdihanem zraku). Vozniku so prepovedali nadaljnjo vožnjo in začasno odvzeli vozniško dovoljenje. 

Včeraj popoldan so policisti PP Nova Gorica obravnavali manjšo prometno nesrečo na parkirnem prostoru v Ulici Gradnikove brigade v Novi Gorici, kjer je v zadnji del parkiranega vozila trčilo drugo osebno vozilo. Pri tem je nastala manjša materialna škoda (poškodba odbijača).

Policiste PP Tolmin so včeraj obvestili o poškodovanju osebnega avtomobila v Tolminu. Po sedaj zbranih podatkih je poškodba na vozilu (poškodovano vzvratno ogledalo) nastala med vikendom oz. v soboto, 14. januarja v večernih urah. Oškodovanka ni podala predloga za pregon kaznivega dejanja. 


Včeraj so policiste PP Tolmin obvestili, da je občanka (prijaviteljica) med vikendom oz. v soboto, 14. januarja popoldne, na enem od bankomatov na Tolminskem dvignila gotovino in jo pozabila v reži bankomata. Kasneje je bankovce v vrednosti 100 evrov našla najditeljica, po zaključenem postopku so jih vrnili občanki.

Policisti PP Nova Gorica so včeraj zvečer obravnavali kršitev javnega reda in miru na območju naselja Vogrsko, kjer je preglasna glasba motila sosede pri nočnem počitku. Zaradi odgovornosti za storitev prekrška po Zakonu o varstvu javnega reda in miru je kršitelj prejel plačilni nalog.

Kdor na nedovoljen način med 22.00 in 6.00 moti mir in počitek ljudi s hrupom, pri čemer ne gre za nujne intervencijske ali vzdrževalne posege, je lahko deležen globe od 83,46 do 208,65 evra.

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

nedelja
29.01.2023
-1°C / 8°C
ponedeljek
30.01.2023
-4°C / 8°C
torek
31.01.2023
-5°C / 11°C