PADEL Z LESTVE IN SE POŠKODOVAL

Ponedeljek, 29. maj 2023

Danes so bili obveščeni o delovni nezgodi na Goriškem, kjer  je z lestve padel in se poškodoval samostojni podjetnik. Med delom se mu je  izmaknila aluminijasta  teleskopska  lestev, padel je na tla in se predvidoma lažje poškodoval.

Danes so policiste obvestili o tatvino goriva iz več tovornih  vozil  na  območju Ajdovščine. Neznani storilec  je tekom noči pristopil do treh tovornih vozil, ki so bila parkirana na  ograjenem  parkirišču  enega od podjetij na Ajdovskem in iz odklenjenih rezervoarjev  odtujil  skupno  350  litrov dizelskega goriva.

Policisti  PP Idrija so bili v soboto obvesščeni o tatvini skuterja in kolesa v Idriji.

Policisti  PP Nova Gorica so v soboto na območju Nove Gorice na predpisan znak ustavljali mlajšega voznika motornega kolesa, vendar tega ni upošteval in je z vožnjo nadaljeval.  Kmalu  zatem je  z neregistriranim mopedom zaradi neprilagojene  hitrosti  na  parkirnem prostoru blizu večjega nakupovalnega centra na Goriškem padel in se poškodoval (poškodba gležnja). Mlajši voznik med vožnjo ni uporabljal   zaščitne   čelade,   prav   tako  nima  veljavnega  vozniškega dovoljenja.  V postopku je odklonil odrejen preizkus alkoholiziranosti,  prav tako je odločno odklonil odrejen hitri test zaradi suma  vožnje pod vplivom prepovedanih drog, psihoaktivnih zdravil in drugih psihoaktivnih  snovi.

V  soboto so policisti PP Bovec obravnavali prometno nesrečo  na  glavani  cesti Tolmin – Kobarid, nasproti vasi Gabrje  (občina  Tolmin),   v  kateri  je  bil udeležen voznik osebnega avtomobila.  Voznik je peljal iz Tolmina proti  Kobaridu  in  med  vožnjo zaradi neprilagojene hitrosti  zapeljal  na  desni  rob vozišča in pri tem zadel robnik ter se z vozilom  prevrnil  na  desni  bočni  del.  Vozniku je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, rezultat je bil pozitiven.

V  soboto so bili obveščeni o prometni nesreči na glavni  cesti  blizu naselja Budanje na Ajdovskem.  Mlajša voznica avtomobila je vozila iz Vipave  proti  Ajdovščini. Približno 200 metrov izven naselja Budanje je iz neznanega  vzroka  zapeljala  na  levo  stran  vozišča na bankino in nato v jarek,  kjer  je  osebno  vozilo obrnilo na streho in nato nazaj na kolesa.

Včeraj je bila na  cesti Gozd – Ajdovščina povožena srna, danes pa še druga na  relacij  Kanal  – Kanalski Vrh.
 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
26.09.2023
13°C / 28°C
sreda
27.09.2023
12°C / 28°C
četrtek
28.09.2023
13°C / 28°C