TATVINE, NESREČE IN UGRIZI ...

Četrtek, 22. februar 2024

Včeraj zgodaj popoldne, so tolminski policisti obravnavali poskus vloma v objekt blizu naselja Modrej (občina Tolmin). Neznanec je pred kratkim vlomil skozi pritlično okno objekta in pregledal notranjost. Kasneje je storilec kraj zapustil in odšel neznano kam ne da bi si karkoli prilastil. Nastala pa je materialna škoda za okoli 200 evrov. 


Policisti iz PP Nova Gorica so obravnavali tatvino goriva na bencinskem servisu v Vrtojbi. Voznik osebnega avtomobila je v vozilo natočil za 70 evrov goriva in nato s kraja odpeljal ne da bi v poslovnih prostorih bencinskega servisa poravnal račun za natočeno gorivo. Sledi kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. 


Policiste iz PP Ajdovščina pa so obvestili o ugrizu psa na Vipavskem. Eden od dveh manjših psov je v desno nogo ugriznil žensko, ki se je vračala s sprehoda. Kasneje so poškodovanko oskrbeli v ZD Vipava. Ko bo lastnik psa ugotovljen, bodo ajdovski policisti zoper njega ustrezno ukrepali.

Tudi danes so imeli kar veliko dela.
Danes v zgodnjih jutranjih urah, je voznik osebnega avtomobila na cesti Cerkno – Kladje povozil divjad. Po trku z omenjeno divjadjo je na vozilu nastala majhna poškodba.


Zjutraj je bila Policija obveščena tudi, da je izven naselja Vojščica (v smeri naselja Komen) voznica osebnega avtomobila zapeljala z vozišča. Kasneje so predvidoma lažje poškodovano voznico reševalci NMP ZD Nova Gorica z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. 


Dopoldne so bili obveščeni o prometni nesreči na lokalni cesti Podroteja – Idrijska Bela, pri Divjem jezeru v občini Idrija. Voznica avtomobila je na izogibališču vzvratno obračala vozilo in pri tem zapeljala na rob izogibališča, kjer je zadnji del vozila na neutrjeni bankini nasedel. Na avtomobilu je nastala majhna poškodba (podrsana oba pragova vozila). 


Prav tako so v dopoldanskem času policisti PP Nova Gorica obravnavali tatvino medicinskih pripomočkov na območju Šempetra pri Gorici. Neznani storilec je pred nekaj dnevi vstopil v poslovne prostore ene od tamkajšnjih gospodarskih družb, kjer je našel in si prilastil manjši paket z vsebino (bio medicinski pripomočki) in nato kraj zapustil ter odšel neznano kam. S tem je gospodarski družbi povzročil za nekaj tisoč evrov materialne škode. Okoliščine kaznivega dejanja tatvine Policija še preiskuje. 


V dopoldanskem času, pa so policisti PP Nova Gorica obravnavali še primer vandalizma na območju Nove Gorice, kjer je neznanec s sprejem porisal tri stebre pred večjim objektom. 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
23.04.2024
7°C / 12°C
sreda
24.04.2024
7°C / 14°C
četrtek
25.04.2024
6°C / 15°C