VLOMILEC NA GORIŠKEM KRADEL ZLATNINO IN GOTOVINO

Torek, 23. april 2024

Policisti PP Nova Gorica so včeraj, 19. marca, obravnavali vlom v stanovanjsko hišo v Šmihelu (Mestna občina Nova Gorica). Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec prejšnjega dne oz. v ponedeljek v popoldanskem času s pomočjo neznanega predmeta vlomil skozi okno v stanovanjsko hišo in pregledal notranje prostore. Pri tem je storilec našel in si prilastil zlatnino (zlat prstan in verižico) in gotovino. Po dejanju je storilec kraj zapustil in z odvzetimi predmeti odšel neznano kam.


Policisti PP Nova Gorica so včeraj, 19. marca v dopoldanskem času, obravnavali vlom v vikend hišo na območju Šempasa. Neznani storilec je pred nekaj dnevi v kraju imenovanem Šempaski bregovi s pomočjo neznanega predmeta vlomil v vikend hišo in vstopil ter pregledal notranjost. Kasneje je objekt zapustil ne da bi si karkoli prilastil. Policisti primer bodo po zaključku preiskave poskusa vloma glede na vsa ugotovljena dejstva podali kazensko ovadbo na Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Včeraj, 19. marca ob 17. uri, so policisti PP Nova Gorica obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila znamke Škoda. Z zbiranjem obvestil in ogledom je bilo ugotovljeno, da je voznik (oškodovanec) v ponedeljek, 18. marca v popoldanskem času parkiral avtomobil na parkirišču pred večjim nakupovalnim centrom v Novi Gorici (Prvomajska ulica). Neznanec je z ostrim predmetom poškodoval parkirano vozilo (prednji in zadnji desni blatnik ter prednja in zadnja vrata). Na avtomobilu je nastala škoda v višini tisoč evrov.

Včeraj, 19. marca ob 20.36 je voznik osebnega avtomobila med vožnjo na regionalni cesti blizu naselja Dobravlje (občina Ajdovščina) povozil divjo žival (jazbec).Po trku z omenjeno divjadjo je na vozilu nastala majhna poškodba.

Povoženje divjadi so včeraj, 19. marca okoli 20. ure, obravnavali tudi policisti na območju naselja Kamno, kjer je voznica avtomobila povozila srno. Po trku z divjadjo je na vozilu nastala majhna poškodba. Tudi v navedenem primeru so policisti PP Tolmin odstopili od ogleda kraja prometne nezgode.
 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
23.04.2024
7°C / 12°C
sreda
24.04.2024
7°C / 14°C
četrtek
25.04.2024
6°C / 15°C