TATVINE

Torek, 26. marec 2024

Policisti PP Tolmin so včeraj dopoldne, obravnavali sum kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari v Kromberku pri Novi Gorici. Neznani storilec je z neznanim predmetom poškodoval osebno vozilo (poškodba zadnjega desnega blatnika in prednjih ter zadnjih desnih vrat), ki je bilo parkirano na parkirišču v Kromberku pri Novi Gorici. 


Policisti PP Tolmin so včeraj v večernih urah obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila pred večstanovanjsko hišo na območju Tolmina, kjer je zaenkrat še neznani storilec poškodoval oz. odlomil nosilec brisalca zadnjega stekla na osebnem avtomobilu oškodovanca. S tem dejanjem je bila oškodovancu povzročena materialna škoda v višini približno sto evrov. Tolminski policisti bodo glede na vsa ugotovljena dejstva obravnavanega primera podali ustrezen ukrep.

Policisti PP Ajdovščina so včeraj v dopoldanskem času na območju Lokavca (občina Ajdovščina) obravnavali tatvino vodne črpalke. Neznani storilec je vlomil v barako in iz notranjosti ukradel vodno črpalko znamke Variolux, vredno okoli 500 evrov.  


Danes zjutraj so bili obveščeni, da je voznica osebnega avtomobila med vožnjo med Kostanjevico na Krasu in Opatjim selom zbila srno, ki je nenadoma stekla na vozišče. Po trku z avtomobilom je omenjena divjad zbežala v bližnji gozd, na vozilu je pa nastala manjša poškodba. 


Danes v dopoldanskem času so bili obveščeni o tatvini v večji trgovini v Ajdovščini. Dva neznana moška, stara med 35 in 40 let, sta iz trgovine ukradla 14 steklenic različnih alkoholnih pijač v skupni vrednosti 518 evrov. Primer kaznivega dejanja policisti PP Ajdovščina še preiskujejo in bodo po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Policisti PP Nova Gorica so obravnavali nedavno tatvino v Šempetru pri Gorici. Neznani storilec je pred kratkim pristopil do prostorov ene od gospodarskih družb v Šempetru pri Gorici in iz skladišča odtujil baterijski stroj za pritrjevanje v beton znamke Hilti BX 3-L-A22. Tatvino Policija še preiskuje.
 
Policisti PP Nova Gorica so danes dopoldne obravnavali tatvino registrskih tablic iz dveh vozil v naselju Ceglo (občina Brda). Neznani storilec je v času od včerajšnjega popoldneva do današnjega dopoldneva odvzel obe registrski tablici iz osebnega avtomobila in kombija; motorni vozili sta bili parkirani na parkirnem prostoru ob eni od stanovanjskih hiš v omenjenem naselju. Okoliščine kaznivega dejanja Policija še preiskuje.
 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
23.04.2024
7°C / 12°C
sreda
24.04.2024
7°C / 14°C
četrtek
25.04.2024
6°C / 15°C