PROMETNE NESREČE SO SE VRSTILE

Sreda, 05. junij 2024

Policisti Postaje prometne policije Nova Gorica so včeraj obravnavali prometno nesrečo na bencinskem servisu v Novi Gorici (Vojkova cesta). Prometno nesrečo je povzročil 37-letni voznik tovornega vozila zaradi nepravilnega premika z vozilom, pri čemer je trčil v osebni avtomobil.

Policisti PP Idrija so včeraj obravnavali sum kaznivega dejanja goljufije (po prvem odstavku 211. člena KZ-1) na območju občine Idrija na škodo fizične osebe. Neznani storilec je po telefonu poklical oškodovanca v zvezi s kriptovalutami in neupravičeno pridobil osebne in druge podatke oškodovanca ter na neznan način vstopil v mobilni telefon in prenosni računalnik oškodovanca. Za tem je zlorabil spletno banko oškodovanca za izvrševanje nepooblaščenih plačilnih transakcij in si protipravno prilastil večjo vsoto denarja.

Danes so policiste obvestili o prometni nesreči  na regionalni cesti Podnanos – Vipava z udeležbo dveh osebnih vozil. 40-letna voznica avtomobila je vozila iz Podnanosa proti Vipavi. V nasprotni smeri ji je pripeljal 69-letni voznik drugega avtomobila (povzročitelj), ki je voznico spregledal in se zaletel v sprednji levi del njenega vozila. 


Danes so bili obveščeni o prometni nesreči na kolesarski stezi med naseljem Plave in Solkanom, kjer je padla in se poškodovala 29-letna kolesarka, državljanka Avstrije. Ko je prikolesarila do podvoza pod železniško progo v hribu navzgor, jo je zaradi teže prtljage na kolesu prekucnilo nazaj, ob padcu se je predvidoma lažje poškodovala. 


Danes so policisti Postaje prometne policije Nova Gorica na območju naselja Miren (občina Miren – Kostanjevica) obravnavali prometno nesrečo z udeležbo dveh vozil (tovorni avtomobil – delovni stroj za odvoz smeti in osebno vozilo). Nesrečo je povzročil voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega  vključevanja v promet iz dvorišča stanovanjske hiše na regionalno (prednostno) cesto. V prometno nesreči je na obeh udeleženih vozilih nastala materialna škoda, nihče ni bil poškodovan.

Danes  je bila Policija obveščena o prometni nesreči z majhno poškodbo na izhodu Vogrsko iz hitre ceste H4, v kateri sta bila udeležena voznika dveh osebnih avtomobilov. V prometni nesreči nihče ni bil poškodovan.

Danes je voznica osebnega avtomobila na glavni cesti Tolmin – Kobarid, blizu naselja Volarje, povozila srno.
 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

petek
21.06.2024
17°C / 32°C
sobota
22.06.2024
18°C / 34°C
nedelja
23.06.2024
18°C / 28°C