NAMIG ZA PRVIH 100 DNI ŽUPANOVANJA

Sreda, 05. december 2018
Desant na županski stolček je končan. Mini Falcon, ki je pred volitvami preletaval cerkljansko, je varno parkiran v hangarju.  Stane in Heineken Pr Albinc sta še vedno v akciji. Predor, športna in kulturna dvorana, vrtec, šestnajst novih stanovanj in nevemkajševse je skoraj že dokončanih. Zelena destinacija v osrčju neokrnjene narave, z gozdnim selfnesom, klorirano vodo in z občasno na hrbtu plavajočimi ribami je dobila novega župana.  Tožbe so ustavljene.  Ustavljeno je vlaganje v nekatere  projekte.  In v žepe. Na vrsti so selitve. Najprej selitev direktorja občinske uprave, kasneje selitev zdravstvenega doma, trgovine in mogoče še avtobusne postaje. Razmisliti bi bilo potrebno tudi o selitvi županove pisarne na drugo, ugodnejšo lokacijo, kajti iz sedanje se vidi natanko v terme in na teraso z ležalniki. Če ti pod oknom leži za avtobus brhkih, pomankljivo oblečenih in soncu predajajočih se žensk, pa ja ne moreš zbrano delati.Vid Prezelj

Na sliki: Občinski "fulavž"

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!

V tej rubriki so objavljeni komentarji sodelavk in sodelavcev ter poslušalk in poslušalcev, ki nam podpisane pošljejo na naslov: info@primorskival.si. Vabimo vas k sodelovanju!

Preberite tudiPozabljeno geslo?

 

četrtek
24.09.2020
16°C / 22°C
petek
25.09.2020
15°C / 24°C
sobota
26.09.2020
18°C / 23°C