ZAČETEK TRENINGOV V KK TOLMIN

Ponedeljek, 11. maj 2020

Potem ko je slovenska vlada 6. maja na dopisni seji sprejela odlok, ki dovoljuje treninge registriranim športnikom, je večina panožnih zvez pozdravila odločitev in takoj pričela organizirano trenirati. Po zagonu nekaterih rekreativnih športov skoraj tri tedne prej je tako tudi vrhunski šport v začetku maja dobilo zeleno luč za vadbo. 

Za aktualne razmere precej neugoden šport je sicer košarka, ki je zelo kontakten šport, vseeno pa so se v KK Tolmin odločili, da z minulo sredo (kot eden prvih košarkarskih klubov) že pričnejo z vadbami. Simona Skočir je o tem povprašala podpredsednika upravnega odbora KK Tolmin Borisa Velikonja, ki je pojasnil tudi, kako sploh izgledajo prilagojeni treningi v času epidemije.

KK Tolmin sicer letos poleti v sodelovanju z CŠOD in ISF-ZDA organizira že deveti poletni mednarodni košarkarski kamp Brezec & Sagadin. Aktualne razmere so izvedbo kampa seveda postavile pod vprašaj, organizatorji so ga zaenkrat zamaknili za dva meseca. Več pa pojasni Boris Velikonja.


Posnetek Boris VelikonjaSimona Skočir

Fotografija: ŽKD TolminKomentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sreda
12.08.2020
20°C / 33°C
četrtek
13.08.2020
19°C / 32°C
petek
14.08.2020
19°C / 31°C