PUNTARSKI POKAL NA MOSTU NA SOČI

Ponedeljek, 15. junij 2020

V soboto se je športno dogajanje preselilo na Most na Soči, kjer so s tekmovalno sezono začeli tudi najmlajši tekmovalci in tekmovalke. Mostarsko jezero je gostilo tradicionalni Puntarski pokal, ki sestoji iz dveh tekmovanj za Slovenski pokal in je namenjen tako mirno- kot divjevodašem. 

Najprej so na prvi tekmi slovenskega pokala za mlajše kategorije v letošnjem letu svoje znanje prikazali mladi sprinterji na mirnih vodah, nato pa še najmlajši slalomisti. Skupno so se na obeh tekmah pomerili tekmovalci in tekmovalke iz 8 klubov, na mirnih vodah je tekmovalo 99 čolnov, v sprintu pa 114 čolnov. 

Člani kluba Soške elektrarne so dosegli precej lepih rezultatov, predvsem so se v sprintu izkazali tekmovalci v kategorijah mladinci ter starejši in mlajši dečki, v kategoriji starejši dečki so člani kluba Soške elektrarne zasedli vsa prva tri mesta, pri mladincih in mlajših mladincih pa so stali na prvih dveh stopničkah. Tudi v slalomu so si tekmovalci kluba Soške elektrarne skoraj v vsaki kategoriji priveslali vsaj po eno medaljo. 


Simona Skočir

Fotografija: Kajak zveza SlovenijeKomentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

četrtek
02.07.2020
19°C / 31°C
petek
03.07.2020
20°C / 28°C
sobota
04.07.2020
18°C / 31°C