ZGODOVINSKA GASILSKA KOŠARKARSKA TEKMA V CERKNEM

Petek, 03. julij 2020

V četrtek so se na dvorišču pred gasilskim domom v Cerknem na prijateljski košarkarski tekmi srečali člani domačega Prostovoljnega gasilskega društva Cerkno in sosednjega Prostovoljnega gasilskega društva Idrija.

Največja atrakcija srečanja je bila, da so bili koši obešeni na kabino lestve gasilskega vozilo s cisterno in zglobnim dvigalom. Obe društvi imata enaki vozili. Območje igrišča pa je bilo označeno z gasilskimi cevmi.

V izredno športni in prijateljski tekmi so bili uspešnejši gostje iz Idrije in prejeli pokal iz rok domačinov. Po tekmi so se člani obeh društev zadržali na prijateljskem srečanju, gostje so si ogledali prostore in opremo  PGD Cerkno. Skupen zaključek je bil, da se v kratkem na podobnem srečanju zberejo v Idriji in, da srečanja postanejo tradicionalna.

Poleg igralcev in drugih članov obeh društev so se srečanja udeležili poveljnik gasilcev severnoprimorske regije Stanko Močnik, predsednik in poveljnik PGD Cerkno Danilo Sedej in Sašo Tušar in poveljnik PGD Idrija Andrej Bezeljak, ki je nastopil tudi kot igralec.Franci Ferjančič

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sobota
15.08.2020
18°C / 32°C
nedelja
16.08.2020
18°C / 32°C
ponedeljek
17.08.2020
18°C / 29°C