DANES SO DOVOLJENE SANJE, JUTRI JE NOV DAN

Petek, 30. november 2018

Ker so me pred kratkim obdolžili, da pri volitvah v Cerknem delujem kot »stric iz ozadja«, sem si za naslov prispevka izposodil misel bolj znanega, tudi domnevnega strica iz ozadja.

Sodelavke in sodelavci Primorskega vala smo letos z vso resnostjo pristopili k dejavnostim povezanimi z lokalnimi volitvami. Predvsem smo poslušalkam in poslušalcem skušali ponuditi čim več vsebin, ki jih kandidati ponujajo. Večina teh vsebin je bila brezplačna, torej del informativnih vsebin. Med drugim smo vse kandidate za župana, če so le izrazili to voljo, osebno predstavili, v obeh krogih skupaj pa smo pripravili kar 9 soočenj, ki so dosegala visoko poslušanost.

Še večjo poslušanost je dosegel povolilni večer, ko smo kot prvi objavili rezultate.

Visoka poslušanost je nedvomno znak zaupanja v ekipo, ki je zelo pomlajena, a zato nič manj profesionalna.

Izjemen obisk doživlja tudi naša spletna stran (nad 5 tisoč obiskov vsak dan), kjer je prav tako mogoče prebirati naše programske vsebine. Tam najdete tudi posnetke vseh naših soočenj s kandidatkami in kandidati za župane.

Glej ga zlomka – poslušate jih lahko tudi, če velja strogi volilni molk!

No seveda, jutri bo nov dan – in od ponedeljka dalje ne bo več mogoče na veliko obljubljati. Supermani se bodo morali preleviti v marljive poslovneže, uradnike, sogovornike, ki bodo vsako obljubo desetkrat pretehtali na tehtnici denarja.

Našim sodelavkam in sodelavcem izražam vso podporo pri dosedanjih aktivnostih
tudi zato, ker smo v nekem volilnem časopisu prebrali, da uredniki in novinarji postavljamo nizka vprašanja v imenu anonimnih poslušalcev in poslušalk. Če bi to res počeli, bi se sam umaknil iz takega okolja, zato pa  vztrajam že dobrih 40 let.

Torej, jutri bo nov dan!


Ivan Seljak

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!

V tej rubriki so objavljeni komentarji sodelavk in sodelavcev ter poslušalk in poslušalcev, ki nam podpisane pošljejo na naslov: info@primorskival.si. Vabimo vas k sodelovanju!

Preberite tudiPozabljeno geslo?

 

sobota
19.06.2021
17°C / 30°C
nedelja
20.06.2021
17°C / 32°C
ponedeljek
21.06.2021
19°C / 34°C