NAREDITE MI TO DEŽELO SPET POLICIJSKO!

Četrtek, 04. avgust 2022

… tako se glasi naslov dopisa našega radijskega poslušalca, ki vztraja pri trditvi, da v zgodovini Slovenije policisti niso še nikoli bili tolikokrat v Cerknem kot letos:


V aprilu smo na vaše uredništvo poslali protestno pismo, pa tudi Seljaka smo kontaktirali, ki nam je zagotovil, da bomo od policije dobili odgovor glede policajev, ki podnevi in ponoči, neprestano krožijo z avtomobilom po cerkljanskih ulica in vaseh.

Tudi v Jugi tega ni bilo, čeprav je policija imela sedež v Cerknem.

Danes pa se podijo s prižganimi lučmi na strehi, najraje tudi s sireno. To se dogaja tudi v času, ko „zmattrani“ delavci zapuščajo tovarno Eta. Da ne govorimo o preverjanju avtomobilov pred gostilnami.!


Radio ima možnost in obveznost, da nas seznani s tem, a odgovorni ne ukrenejo ničesar...


Tako nekako se glasi zadnje sporočilo našega poslušalca, ki mu prisotnost policije v Cerknem ni preveč všeč (vulgarne izraze smo izpustili).In moj odgovor:


Res sem obljubil, da bom s strani pristojnih zagotovil natančne podatke o aktivnosti policije na Cerkljanskem. A to ne gre zlahka, še posebej v okolju Policijske postaje Idrija ne.


V ponedeljek, 8. avgusta bo v tej rubriki objavljen prispevek, iz katerega boste zlahka razumeli, kako so v naših krajih predstavljajo informacije javnega značaja. Še naprej nas spremljajte, predvsem pa tudi pišite na naslov:

info@primorskival.si

Ivan Seljak

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!

V tej rubriki so objavljeni komentarji sodelavk in sodelavcev ter poslušalk in poslušalcev, ki nam podpisane pošljejo na naslov: info@primorskival.si. Vabimo vas k sodelovanju!

Preberite tudiPozabljeno geslo?

 

petek
21.06.2024
17°C / 32°C
sobota
22.06.2024
18°C / 34°C
nedelja
23.06.2024
18°C / 28°C