ALARMANTNO! INKVIZICIJA V SINDIKATU!

Sreda, 23. avgust 2017

V (starem) sindikatu tovarne Eta so se odločili, da bodo obračunali s preteklostjo. Po tem, ko so izvedeli, da je bil njihov nekdanji predsednik obsojen (prejšnji prispevek), so se lotili še svojega tedanjega  podpredsednika.Ej, fantje in punce (verjetno v zrelejših letih, kot smo bili mi tedaj), pamet v roke! Pred več kot tremi desetletji verjetno sindikat v podjetju ni imel kake pomembne vloge -  takšno, kot ji je določil veliki voditelj (beri Rafko, ki je bil strožji od Egona).


A se vsaj nismo prepirali, prirejali smo sindikalne zabave, izlete, kupovali smo ozimnico, od paprik, do krompirja ... a kregali se nismo. Ustvarjali smo TOZD ljubezni in podobne zgodbe. Če bi se lotili teh stvari, bi bili uspešnejši in vsi bolj zadovoljni!Ivan Seljak  (tokrat s preverjenimi informacijami) 

Obrazložitev:

Gre za dopis, ki je razobešen po oglasnih deskah tovarne Eta. Če se komu ljubi, naj prebira...Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!

V tej rubriki so objavljeni komentarji sodelavk in sodelavcev ter poslušalk in poslušalcev, ki nam podpisane pošljejo na naslov: info@primorskival.si. Vabimo vas k sodelovanju!

Preberite tudiPozabljeno geslo?

 

ponedeljek
23.07.2018
17°C / 32°C
torek
24.07.2018
15°C / 32°C
sreda
25.07.2018
17°C / 33°C