VODA

Sobota, 03. junij 2017
Ja seveda to ni tema in ne bo na beri kao "našem" Primorskem valu. Zakaj !!!!!! Vsi vemo zaradi kao "neodvisnega novinarstva", ki ga vi s pridom izkoriščate. Objavite to novico s Planeta TV, zakaj jo pa nočete, ker se predvsem hvalite z ne vem okoliko ogledi na spletni strani. Torej vplivate na javnost. !!!!!!!!! . Ste morda gledali to, ste vsaj razmišljali. Mislim, da ne. Vi razmišljate samo se ve o čem, haha, neodvisnem novinarstvu, ha,  ha, ha. Pač € prihajajo od tu in tam ..............krajani Travnika pa še vedno pijejo Radensko za  neoporočno vodo, ki to pa sploh ni, morajo plačati ohoho.  

Lp, Marko Rudolf


Ali smo res tako grozni?

Člankov iz drugih medijev ne povzemamo brez soglasja avtorjev, kar je temeljno pravilo stroke. Avtorji prispevkov, pa seveda odgovorni uredniki, stojijo za podatki, ki so jih zbirali. Do danes nam tudi niče od avtorjev ni ponudil vsebine. Delno poznam zgodbo (iz rosjtnega kraja), a se je že nekajkrat spremenila. Imam pa svoje mnenje glede navajanja uradne stroke, ki niti slučajno ni enotna.

Občina Cerkno ima vsaj štiri zahtevne primere, ki so povezani z upravljanjem vodovodov, oziroma odpravljanja onesnaženosti. Žal je veliko grehov iz preteklosti, ki se niso sproti reševali, a to bo morala urejati uprava občine.

Je pa njihov režijski obrat prav v teh dneh objavil delo, ki so ga opravili v letu dni, izračun cen za pitno in odpadno vodo...  Ni bilo pretirane razprave, pomemben pa je podatek, da so svetniki zahtevali javno objavo podatkov. Po naših informacijah bo vsebino prinesla spletna stran občine.

Ni pa nobenega zadržka, da ne bi v okviru naših oddaj V središču pripravili tudi obširnejši prispevek na to temo .

Ivan Seljak

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!

V tej rubriki so objavljeni komentarji sodelavk in sodelavcev ter poslušalk in poslušalcev, ki nam podpisane pošljejo na naslov: info@primorskival.si. Vabimo vas k sodelovanju!

Preberite tudiPozabljeno geslo?

 

četrtek
24.09.2020
16°C / 22°C
petek
25.09.2020
15°C / 24°C
sobota
26.09.2020
18°C / 23°C